MATEN
På Vatnahalsen byr vi på gode råvarer fra nærmiljøet. Det er mange lokalmatprodusenter i regionen, og vi har et tett samarbeid med flere av disse. Vi henter blant annet økologiske grønnsaker i Aurland, og lokal gris fra Haugen Gardsmat i Flåm. Målet er daglig å kunne servere kjøtt fra dyr som har beitet i fjellområdene rundt hotellet, noe som inkluderer lam, hjort og kje. Vi ønsker å servere våre gjester et solid og sunt måltid, der mat og drikke gjenspeiler naturen og historien rundt oss. Vi kaller det Smaken av Skarvheimen.
I restauranten finner du en av våre beste utsikter. De store vinduene gir godt lys og en flott ramme rundt måltidene.
FROKOST
Vi tilbyr en allsidig frokostbuffet med kornblandinger, frukt, tradisjonelle pålegg og ferskt brød.
LUNSJ
Lunsj hos oss vil normalt være en rikholdig buffet med salater, smaksrike grønnsaksretter og delikate varmretter, samt en søt avslutning. ( Lunsjbuffet grupper minimum 20 personer )
A la carte lunsj meny
MIDDAG
Kveldstid serverer vi 3-retters middag, med kombinasjoner av lokale råvarer, moderne smaker og internasjonale trender.